Η λειτουργία του

Το Siemens SET (Siemens Energy Tool) δίνει ορίστική και ανώδυνη (χωρίς μερεμέτια και καλωδιώσεις) λύση στο πρόβλημα της έλλειψης αυτονομίας σε υφιστάμενα κτίρια.

Η τοποθέτηση θερμοστατικής κεφαλής (3) πάνω σε νέο διακόπτη (4) ή (5) δίνει δυνατότητα ελέγχου της θέρμανσης όχι μόνο ανα διαμέρισμα, αλλα και ανα δωμάτιο και μάλιστα με επιλογή θερμοκρασίας.

Η κατανάλωση ενέργειας απο τα θερμαντικά σώματα καταγράφεται αυτόματα απο μετρητές (1) που τοποθετούνται πάνω τους.

Οι μετρήσεις μεταδίδονται σε τακτα χρονικα διαστήματα σε δέκτες (2) που τοποθετούνται σε κοινόχρηστο χώρο, απο τους οποίους και τις συλλέγει εξ'αποστάσεως η εταιρεία έκδοσης κοινοχρήστων προκειμένου να εκδόσει λογαριασμούς θέρμανσης.

Παράλληλα, ένας ελεγκτής αντιστάθμισης (6) σε συνεργασία με τρίοδη αναμεικτική βάνα (7) ρυθμίζει τη θερμοκρασία του νερού που διαρρέει όλη την εγκατάσταση ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, προσφέροντας έτσι τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας.

Η συνολική εξοικονόμηση ενέργειας επιτυγχάνεται ανεξάρτητα με το καύσιμο που χρησιμοποιείται (αέριο ή πετρέλαιο)

 
 
 
 

Siemens Set

  • Μέγιστη άνεση & οικονομία
  • Δίκαιη κατανομή δαπανών θέρμανσης
  • Άμεση απόσβεση της επένδυσης
  • Γρήγορη & εύκολη τοποθέτηση

Ο Νόμος 3661/08

αποτελεί την προσαρμογή της κοινοτικής οδηγίας περί ενεργειακής απόδοσης κτιρίων, όπου κάθε κτίριο πρέπει να διαθέτει υποχρεωτικά πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης, που αποτυπώνει την ενεργειακή απόδοση του κτιρίου

Επισκέπτες

mod_vvisit_counterΣήμερα24
mod_vvisit_counterΧτες33
mod_vvisit_counterΕβδομάδα24
mod_vvisit_counterΜήνας1268
mod_vvisit_counterΣύνολο84023